Bezichtiging doen we uitsluitend op afspraak

Alle prijzen exclusief het transport en de btw

Transport en plaatsen wordt tegen een beperkte vergoeding verzorgd

Dit is een sanitaire unit van het gespecialiseerde bedrijf Van Keulen. De unit beschikt over 4 herentoiletten, 4 damestoiletten, 2 herendouches, 2 damesdouches, een baby was- en verschoonruimte, wasgelegenheid binnen voor heren en wasgelegenheid binnen voor dames, (af-)wasgelegenheid buiten en een technische ruimte met o.a. een grote boiler.

De maat van de unit is ca 11 bij 3,75 meter. De unit heeft een degelijk stalen onderstel en polyester buitenbeplating. Daar waar nodig is er buitenverlichting aanwezig. De afvoeren zijn heel praktisch weggewerkt, alles met het oog op hygiene en schoonmaakgemak. Zo zijn er hangtoiletten gebruikt en in de douche- en wasruimtes zijn er goten in de vloer om het was- en schrobwater af te voeren. De technische ruimte zit centraal en strategisch direct achter de beide doucheruimtes. De unit heeft veel licht van binnen, mede door de dakkoepels (met vliegenhor) die veel licht binnenlaten. Daarnaast zijn er boven de wasbakken binnen, zo groot mogelijke spiegels aangebracht wat een maximaal ruimtelijk effect geeft. In de unit is veel gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke en degelijke materialen, zoals Trespa.

Dit is een ideale sanitairunit voor op een  boeren camping, een kleine camping, een minicamping, een beginnende camping of op een grote bouwplaats, bij een camperplaats, bij een strandpaviljoen of op een jachthaven.

Update: Deze unit is inmiddels verkocht


Specificaties

Prijs: € 8500
Afmeting: 11x3,75 meter
Oppervlakte: 41m2

Meer informatie aanvragen

Gerelateerde units