Bezichtiging doen we uitsluitend op afspraak

Alle prijzen exclusief het transport en de btw

Transport en plaatsen wordt tegen een beperkte vergoeding verzorgd

Jerunits is een eenmanszaak, met Jeroen Holman als eigenaar.

De onderneming is opgericht in 2004, maar daarvoor was er al ervaring opgedaan met de handel in gebruikte kantoorunits. Het bedrijf is gevestigd in Swifterbant, waar op 1 grote locatie, alle units op voorraad staan. Omdat alles bij elkaar staat vergemakkelijkt dat het vergelijken. Wij nemen de tijd voor u en gaan er tijdens een bezichtiging altijd voor om alle vragen te beantwoorden die samenhangen met de aanschaf van 1 of meerdere kantoorunits. Wij beseffen dat het voor velen de 1e keer kan zijn dat ze een unit aan zullen schaffen en gaan daar serieus mee om.

Zowel voor de inkoop als de verkoop richten wij ons op particulieren en bedrijven. Wij denken mee over demontage, afvoeren, opslag, transport, plaatsen en weer afmonteren. Doorgaans nemen wij een groot deel van de werkzaamheden die hiermee samenhangen voor u uit handen. Gemaakte afspraken leggen we vast en u heeft alleen mij als vast aanspreekpunt.

Voor de benodigde arbeid kunnen wij (en u) vertrouwen op een vaste groep mensen, die er samen voor zorgen dat al hetgeen moet gebeuren op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Wij zijn niet merk-gebonden en handelen in de 10 meest voorkomende Nederlandse merken. Daarin hebben wij in de afgelopen 20 jaar veel kennis en expertise opgebouwd.

De Kolk 15, 8255 PA Swifterbant (bezoek uitsluitend op afspraak)

Routebeschrijving