Bezichtiging doen we uitsluitend op afspraak

Alle prijzen exclusief het transport en de btw

Transport en plaatsen wordt tegen een beperkte vergoeding verzorgd

Een 3-delige set units van het merk Directbouw, per stuk groot 6×3 meter en samen 9×6 meter. De units hebben een stevige houten buitenbeplating en een stalen frame. Alle ramen zitten op de kopse kanten van de units en hebben dubbel glas in aluminium kozijnen met rolluiken ervoor. Er zijn 2 toegangsdeuren, 1 naar de unit waar ook het sanitair in zit en de andere naar een hal met daarachter een grotere kantoorruimte.

Het sanitair bestaat uit een dubbel toilet (dames en heren) en een erg net keukenblok in de ruimte daarachter die ca 3×3 meter groot is. Warmwatervoorziening is middels een 10 liter boiler. Aansluitend aan de 1e unit is er een gang met 2 toegangsdeuren tot de grotere kantoorruimte van ca 6×5 meter. In de units verder verlichting, verwarming en de stroomvoorziening is middels 380V stekkers die doorverbonden kunnen worden van de 1e unit naar unit 2 en 3.

Indien nodig als deze set net te klein is, er zijn meerdere units uit dezelfde serie beschikbaar om de set groter mee te maken.

DEZE SET IS GEDEELTELIJK VERKOCHT


Specificaties

Prijs: € 8750
Afmeting: 9x6 meter
Voorraad: 2 setjes
Oppervlakte: 54m2

Meer informatie aanvragen

Gerelateerde units