Jerunits Contact


06-46341224
info@jerunits.nl
Swifterbant

(Bezoek uitsluitend
op afspraak)

Jerunits Dronten
   Huidige Voorraad

134 stuks

27 februari 2017
Skip Navigation Links

Geschakelde Units

10-delige set van Hodes

nog 5 stuks
Omschrijving:
Een set van 10 units, totaal groot ca 17 bij 12 meter. Het zijn 8 units van 7 bij 3 meter en 2 units van 6 bij 3 meter. Totale oppervlakte is dus 204 m2. Het merk is Hodes en de units hebben een betonvloer. De uitwendige hoogte is 3,25 meter.

De indeling is als volgt:
Een centrale gang van 3 meter breed met dubbele openslaande deuren. Achterin zit het sanitair met 3 toiletten en daarachter weer de CV-ruimte/bezemkast.
Links van de centrale gang zijn 2 lokalen van 7 bij 6 meter en rechts van de gang zijn ook 2 lokalen van 7 bij 6 meter.
Een tekening van het geheel is op aanvraag beschikbaar.

In de units zitten kunststof kozijnen met dubbel glas. (van 3 ramen zijn de ruiten ingegooid) De units zijn uitstekend geïsoleerd in zowel de wanden, het plafond als de vloer. Het dak is bedekt met bitumen. In de units zit centrale verwarming en er hing een systeemplafond in. Het huidige plafond is echter dermate netjes dat het niet noodzakelijk zou hoeven zijn om dat weer terug te hangen.

In de units zit voldoende verlichting en stopcontacten. In 1 van de 4 lokalen is een keukenblok geplaatst. De huidige indeling hoeft niet de nieuwe indeling te zijn. Door de units in een andere volgorde te plaatsen ontstaat er een andere indeling.

De units zijn al gedemonteerd en direct beschikbaar. Op aanvraag is het mogelijk om een tekening van het gebouw te mailen.
Nr: 2035

Prijs: € 10000Unit Fotos:

Reactie:
Naam:
Emailadres:
Bericht:
 

Copyright MaatwerkDronten.nl 2010